Onderhoud

Auto onderhoud

Bij Autobedrijf Gert Pater te Barneveld kunt u terecht met alle merken auto's. Onze moderne werkplaats zijn onze monteurs op hoog niveau opgeleid. Een APK of beurt voor uw auto kunt u daarom met een gerust hart bij ons uit laten voeren. Wij bieden ook een aantal extra diensten zoals schadeherstel, ruitreparatie en airco onderhoud aan. Maar ook een bandenwissel en de bijbehorende opslag van uw zomer- of winterbanden kunt u door ons laten verzorgen.

Auto onderhoud voor alle merken

Autobedrijf Gert Pater is een onafhankelijk, universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij ons niet specifiek toegelegd hebben op slechts één merk. Hierdoor zijn wij  gespecialiseerd in onderhoud aan de meest voorkomende merken auto’s. Zo kunnen wij u in bijna alle gevallen van dienst zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat de fabrieksgarantie van jonge auto’s behouden blijft, ook na onderhoud of reparatie die uitgevoerd is door ons. Op het gebied van auto onderhoud bieden wij u hiermee een voordelig alternatief voor de merkdealer.

Online afspraak auto onderhoud

U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken via deze website. Hier kunt u zelf een datum en tijd kiezen en kunt u direct aangeven of u vervangend vervoer wenst. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken of kunt u zelf even langskomen, de koffie staat voor u klaar.