Auto reparatie

Auto reparatie

In onze moderne werkplaats verzorgen wij het onderhoud en reparatie voor alle merken auto's. Ondanks regelmatig onderhoud kan er toch altijd een defect of storing ontstaan. Dit is vervelend, komt altijd ongelegen en zorgt vaak voor onverwachte kosten. Gelukkig hebben moderne auto’s een elektronisch geheugen, hierin wordt een storing of defect automatisch geregistreerd. Met diagnose apparatuur van uw Bosch Car Service garage kunnen wij uw storing direct uitlezen en de fout of storing uit het systeem wissen en het juiste onderdeel vervangen. Samen met de kennis en ervaring van onze monteurs, helpen wij u op deze manier ook bij auto reparatie weer snel de weg op.

 

Garantie op auto reparatie

Als lid van de BOVAG hanteren wij de Algemene voorwaarden van BOVAG Autobedrijven. Dit houdt onder andere in dat consumenten bij alle gevallen van auto reparatie, 3 maanden BOVAG Garantie op de reparatie werkzaamheden ontvangen. Voor de zakelijke markt hanteren wij de Leveringsvoorwaarden voor de zakelijke markt.

 

Autobedrijf Gert Pater zorgt er altijd voor dat u mobiel blijft. Zelfs als de reparatie onverhoopt wat langer duurt, hebben we altijd vervangend vervoer voor u klaar staan.

auto-reparatie.jpg